Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9 - 19 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
03.11.2022 Interiér
Obyčejné drobnosti pro zdravý životní styl.
Lněný pytlík - taková obyčejná věc. Víte, čím je výjimečný?  Většina lidí, už v obchodě, vloží křupavé rohlíky a měkoučký chleba do igelitového sáč... číst celé
28.10.2022 Interiér
Kanafas nejen do českých chalup.
Český kanafas je tradiční bavlněná tkanina, používaná po staletí. Již od středověku se z ní šili oděvy a povlečení. Základní barvou českých kanafasů b... číst celé
20.10.2022 Interiér
Jaké zvolit uchycení závěsů na garnýž?
Záclony a závěsy v interiéru nejsou pouze estetickou záležitostí, ale plní také funkci praktickou. S jejich pomocí zamezíme nežádoucímu světlu a hluku... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Jiří Baibl, se sídlem Zhořelecká 2504, 470 06 Česká Lípa, IČO:49868764 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Obyčejné drobnosti pro zdravý životní styl.
03.11.2022 Interiér
Obyčejné drobnosti pro zdravý životní styl.
Lněný pytlík - taková obyčejná věc. Víte, čím je výjimečný?  Většina lidí, už v obchodě, vloží křupavé rohlíky a měkoučký chleba do igelitového sáč... číst celé
Kanafas nejen do českých chalup.
28.10.2022 Interiér
Kanafas nejen do českých chalup.
Český kanafas je tradiční bavlněná tkanina, používaná po staletí. Již od středověku se z ní šili oděvy a povlečení. Základní barvou českých kanafasů b... číst celé
Jaké zvolit uchycení závěsů na garnýž?
20.10.2022 Interiér
Jaké zvolit uchycení závěsů na garnýž?
Záclony a závěsy v interiéru nejsou pouze estetickou záležitostí, ale plní také funkci praktickou. S jejich pomocí zamezíme nežádoucímu světlu a hluku... číst celé
Šest důvodů, proč používat ekologické obaly Longfresh.
14.10.2022 Interiér
Šest důvodů, proč používat ekologické obaly Longfresh.
Long fresh - naše ekologické obaly pro každodenní použití. Stále více lidí uznává zdravý životní styl a chrání svůj domov i přírodu. Také se snažím, a... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz