Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9 - 19 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
30.11.2021
Nový vzhled Vašeho oblíbeného e-shopu
Stále se snažíme vylepšovat pro Vás naše služby a rozšiřovat nabídku e-shopu. Starý e-shop fungoval 12 let a již nevyhovoval požadavkům moderní doby.... číst celé
30.11.2021
Nová jarní kolekce
Nová jarní kolekce závěsů a doplňků je připravena! Právě jsme pro Vás dokončili novou jarní kolekci závěsů a doplňků na chalupy, chaty a do Vašich út... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
22.12.2018
Chalupa – příjemné místo k odpočinku
Chalupa je místo, kam se vracíme za odpočinkem, a kde se setkáváme se svými nejbližšími. Relaxujeme v klidu zahrady, nebo odpočíváme v jejím nitru číst celé
21.12.2018
Toulání se starými časy
V dnešní uspěchané době se rádi vracíme k přírodním materiálům a ruční práci, velmi podobné té, kterou tvořili i naši předkové. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas Jiří Baibl, se sídlem Zhořelecká 2504 Česká Lípa 470 06, IČ 

    49868764,

    Živnostenský list vydal MÚ Česká Lípa  č.j. ZIVCL/945/2010/VYB/2,(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Chalupa – příjemné místo k odpočinku
22.12.2018
Chalupa – příjemné místo k odpočinku
Chalupa je místo, kam se vracíme za odpočinkem, a kde se setkáváme se svými nejbližšími. Relaxujeme v klidu zahrady, nebo odpočíváme v jejím nitru číst celé
Toulání se starými časy
21.12.2018
Toulání se starými časy
V dnešní uspěchané době se rádi vracíme k přírodním materiálům a ruční práci, velmi podobné té, kterou tvořili i naši předkové. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz