Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9 - 19 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
Jak vyrobit domácí gel na praní a aviváž?
Příprava domácích ekologických přípravků, na praní prádla, není nijak složitá. Domácí přípravky na praní jsou vhodné zejména na bavlněný a lněný texti... číst celé
Lněný textil - jak o něj pečovat?
Máte doma lněný textil, lněné závěsy, povlečení ze lnu, lněný ubrus, lněné utěrky, chléb ve lněném pytlíku? Poradíme Vám, jak o lněný textil pečovat, ... číst celé
Co je dobré vědět o textilu kolem nás.
Při zařizování našich domů a bytů se často nevyznáme v textilu, kterým svůj domov zútulňujeme a jsme jím každý den obklopeni. Na trhu je dnes spousta ... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas Jiří Baibl, se sídlem Zhořelecká 2504 Česká Lípa 470 06, IČ 

    49868764,

    Živnostenský list vydal MÚ Česká Lípa  č.j. ZIVCL/945/2010/VYB/2,(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jak vyrobit domácí gel na praní a aviváž?
Jak vyrobit domácí gel na praní a aviváž?
Příprava domácích ekologických přípravků, na praní prádla, není nijak složitá. Domácí přípravky na praní jsou vhodné zejména na bavlněný a lněný texti... číst celé
Lněný textil - jak o něj pečovat?
Lněný textil - jak o něj pečovat?
Máte doma lněný textil, lněné závěsy, povlečení ze lnu, lněný ubrus, lněné utěrky, chléb ve lněném pytlíku? Poradíme Vám, jak o lněný textil pečovat, ... číst celé
Co je dobré vědět o textilu kolem nás.
Co je dobré vědět o textilu kolem nás.
Při zařizování našich domů a bytů se často nevyznáme v textilu, kterým svůj domov zútulňujeme a jsme jím každý den obklopeni. Na trhu je dnes spousta ... číst celé
Kvalitní utěrka, skvělý pomocník do kuchyně.
03.01.2023 Interiér
Kvalitní utěrka, skvělý pomocník do kuchyně.
Každá kuchařka i kuchař, mi dají jistě za pravdu, že kvalitní bavlněná nebo lněná utěrka nesmí chybět v žádné kuchyni. Utěrka neplní pouze estetickou ... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz